Studying the impact of innovation on business and society

Press

CIOReview: Microsoft’s Ascent into the Cloud

CIOReview: Microsoft’s Ascent into the Cloud

The Cloud, Mobility, Internet of Things, Everything-as-a-Service along with Cyber Security implications are transforming today’s technological landscape at a frenetic pace. Brian Solis best described this shift as Digital Darwinism, “The phenomenon that occurs when technology and society evolve faster than an organization can adapt.”

Business MAG Albania: Brian Solis — “Nëse jeni në SparkMe, po mundoheni të ndryshoni botën

Business MAG Albania: Brian Solis — “Nëse jeni në SparkMe, po mundoheni të ndryshoni botën

Përshëndetje! Më duhet ta them këtë. Ky është një vend vërtet i veçantë, në një konferencë të veçantë në një vend të mrekullueshëm. Por ja si qëndron çështja, nëse po e ndiqni këtë, do të thotë se po bëni diçka që ka rëndësi për ju, po mundoheni të ndryshoni botën. Ne kemi nevojë për më shumë njerëz si ju, për të thyer rregullat, për të sfiduar, për të shpikur dhe për të shtruar rrugën që të tjerët mund ta ndjekin në një botë që nuk është vetëm dixhitale, por në një botë që përmirësohet, bëhet më angazhuese, më e thellë dhe më e rëndësishme. Ju uroj gjithë të mirat.

TippNews DAILY: Top 5 Digital Marketing Blogs

TippNews DAILY: Top 5 Digital Marketing Blogs

Brian Solis is the only blog on this list that’s ran by a single digital marketing expert. All of the other blogs consist of a marketing team dedicated to writing their blog as well. However, Solis enjoys writing so much he’s actually written several best-selling books about business, content management, and digital marketing including “X: The Experience When Business Meets Design,” “What’s the Future of Business?: Changing the Way Businesses Create Experiences,” and “Engage!: The Complete Guide for Brands and Businesses to Build, Cultivate, and Measure Success in the New Web.” Currently he’s ranked as one of the world’s leading sources of information when it comes to the future of business, technology, and marketing. The nice thing about this blog though is it has a personal touch the other blogs on this list are lacking. You needn’t worry about whether or not reading a blog by a single author is a good idea either because Solis has lots of experience and ability, as well as a great reputation to back him and his blog up.

Harvard Business Review Polska: Brian Solis–customer experience to nowy front walki konkurencyjnej

Harvard Business Review Polska: Brian Solis–customer experience to nowy front walki konkurencyjnej

Customer experience jest nowym frontem walki o przewagę konkurencyjną?

Dokładnie! I dlatego firmy powinny traktować go jak inwestycję. Reprezentujesz magazyn skierowany do firm, które mają dokładnie ten problem: myślą o doświadczeniu klienta jako o koszcie. Chcą sprzedawać więcej, angażując mniej środków i mniej czasu. To zrozumiałe, bo takie podejście sprawdzało się do tej pory.

1 2 3 4 61
Join the Newsletter

Sign up for the newsletter.

Stay Connected
Instagram
Twitter