Studying the impact of innovation on business and society

Press

Acquisa: Interview mit Brian Solis, “There is an Uber in every business”

Acquisa: Interview mit Brian Solis, “There is an Uber in every business”

Customer Experience (CX) is a difficult process, because so many stakeholders interpret CX differently and then prioritize investments and resources accordingly. The IT-Department thinks it’s about technology. The Marketing-Department thinks it’s about omnichannel. The department customer service focuses on contact touchpoints. The Advertising-Department activates experiential events and campaigns. And the executives ask for customer data and make decisions based on narrow inputs and more so cognitive biases.

CIOReview: Microsoft’s Ascent into the Cloud

CIOReview: Microsoft’s Ascent into the Cloud

The Cloud, Mobility, Internet of Things, Everything-as-a-Service along with Cyber Security implications are transforming today’s technological landscape at a frenetic pace. Brian Solis best described this shift as Digital Darwinism, “The phenomenon that occurs when technology and society evolve faster than an organization can adapt.”

CMO by Adobe: Four Marketing Leaders Suggest What Trends Matter [Video]

CMO by Adobe: Four Marketing Leaders Suggest What Trends Matter [Video]

Savvy marketers understand that shifts in how consumers use digital media and technology are key to spotting marketing trends. But the plethora of platforms, devices, and technology out there today makes it difficult to distinguish passing fads from long-term opportunities.

To that end, in the video, above, the heads of marketing at Comedy Central and Cirque du Soleil, plus a pair of well-known industry analysts, talk about the consumer trends they are watching.

Business MAG Albania: Brian Solis — “Nëse jeni në SparkMe, po mundoheni të ndryshoni botën

Business MAG Albania: Brian Solis — “Nëse jeni në SparkMe, po mundoheni të ndryshoni botën

Përshëndetje! Më duhet ta them këtë. Ky është një vend vërtet i veçantë, në një konferencë të veçantë në një vend të mrekullueshëm. Por ja si qëndron çështja, nëse po e ndiqni këtë, do të thotë se po bëni diçka që ka rëndësi për ju, po mundoheni të ndryshoni botën. Ne kemi nevojë për më shumë njerëz si ju, për të thyer rregullat, për të sfiduar, për të shpikur dhe për të shtruar rrugën që të tjerët mund ta ndjekin në një botë që nuk është vetëm dixhitale, por në një botë që përmirësohet, bëhet më angazhuese, më e thellë dhe më e rëndësishme. Ju uroj gjithë të mirat.

1 19 20 21 22 23 81
Join the NewsletterStay Connected
Instagram
Twitter