Studying the impact of innovation on business and society

Emerce: eDay — Brian Solis over gevoel en ervaring

by: Erwin Boogert, Emerce 

Bedrijven die niet meedenken en meevoelen met hun klanten kunnen nooit een goede gebruikerservaring opleveren. Goede ervaringen leveren empathie op. Daarmee kun je pas innoveren, meent Brian Solis.

Solis is een van de sprekers op Emerce eDayop donderdag 6 oktober in Amsterdam. Hij beweegt zich op het snijvlak van neuromarketing, creatief, innovatie en ondernemerschap en deelt zijn ervaringen.

In deze tijd van constant nieuwe producten, diensten en vermeenden innovaties neemt de Amerikaan een stap terug. Hij kijkt naar de essentie van het contact tussen mensen en organisatie, klant en bedrijf, gebruiker en machine. De conclusie is simpel gezegd maar moeilijk uitgevoerd: het gaat om de ervaring. Wie de beste ervaring nog een stap verder kan brengen, begeeft zich op het terrein van innovatie en misschien zelfs wel disruptie.

“Het gaat om het perspectief en je rol in het eocsysteem waarin je je beweegt. Het gaat niet om technologie”, aldus de analist van Altimeter Group.

In dit recente interview met fotograaf Chase Jarvis licht Solis een tipje van de sluier op van zijn verhaal op Emerce eDay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join Our Mailing List

You have Successfully Subscribed!

Stay Connected
Twitter